fbpx

Stel jouw vragen aan Dr. Nijs!

Dr. Yannick Nijs contact | Obesity Centre Brussels

We kunnen jou wel informeren in talloze blogposts op onze blog maar soms is het interessanter om kort op de bal te spelen. Zit je met een vraag voor dokter Nijs waar je niet meteen een antwoord op vindt? Zie je de vraag niet staan in onze post over de meest gestelde vragen? Dan is dit jouw kans om er een uitgebreid antwoord op te krijgen.

Natuurlijk kan je altijd rechtstreeks contact opnemen met Obesity Centre Brussels om meteen antwoorden te krijgen op jouw vragen. Ons team kan dan met alle specifieke informatie over jou een pasklaar antwoord geven. Je bent dus snel gediend van wat je te weten wilt komen.

Maar anderzijds heb je misschien ook vragen die voor iedereen interessant zijn. Daarom geven we jullie nu de kans om in dit formulier jouw vragen door te geven. Als je denkt dat een antwoord of een blogpost met antwoorden op de meest voorkomende vragen iedereen kan helpen, ben je meer dan welkom met jouw input.

Dus: stuur ons in dit formulier alle vragen die in je opkomen en wie weet verschijnt jouw vraag volgende maand wel in een speciale vraag-antwoordpost met Dr. Nijs! We doen er alles aan om iedereen kennis bij te brengen over obesitas of overgewicht.

Tot volgende maand!

Stel jouw vraag hier

Formulier voor Q&A-post